praktisch
Psychotherapiepraktijk  Ada Kwakkelstein
Welkom Welke klachten Praktische informatie Achtergrondinformatie contactinformatie aanmelden

Kamer van Koophandel nr. 24462048                                                BIG registratienummer Psychotherapie 19011887116
BIG registratienummer GZ- Psycholoog 19011887125                        BIG registratienummer Verpleegkundige V5: 59011887130

Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract voor zowel de gespecialiseerde GGZ als de basis-GGZ. In 2021 wordt minimaal €385,- eigen bijdrage in rekening gebracht door de verzekeraar, tenzij u een hoger bedrag overeengekomen bent. 

De verzekering stelt als voorwaarde dat er een algemene diagnose op de nota staat. Deze bespreek ik na de intake met u.

Geen vergoeding door uw verzekeraar

Uiteraard kunt u ook besluiten in therapie te gaan zonder vergoeding door uw verzekeraar. In dat geval ontvangt u een maandelijkse nota. Het tarief bedraagt dan €95 per therapiezitting van 45 minuten. 

Duur

Een therapiezitting duurt 45 minuten.

Voorwaarden
Ik volg de betalingsvoorwaarden zoals die zijn geformuleerd door de LVVP.
Een afspraak die u korter dan 24 uur van tevoren afzegt, worden bij u in rekening gebracht (€50). De verzekering vergoedt deze kosten niet.
Ook val ik onder het beroepsgeheim zoals dat is beschreven in de beroepscode voor mijn beroepsgroep. Dit betekent dat ik nooit buiten u om overleg over u heb met derden.
Meer informatie hierover kunt u vinden op www.lvvp.info
Mocht u ontevreden zijn over de behandeling of over hoe u bent benaderd dan is het belangrijk dat u dit probeert te bespreken met mij. Mocht dit uiteindelijk niets oplossen dan kunt u terecht bij de beroepsorganisatie.

Verzekering
De psychotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering die u heeft. Voor vergoeding is een verwijzing van uw huisarts nodig. Afhankelijk van de eerste diagnose door de huisarts kan deze u doorverwijzen naar de generalistische basis-ggz (BGGZ) of naar de gespecialiseerde ggz (GGGZ) waar langer durende behandelingen mogelijk zijn. Overigens worden niet alle diagnoses meer vergoed. Meer informatie kunt u vinden op de website van de LVVP (www.lvvp.info) of via uw zorgverzekeraar.